mynutrihealth,διαιτολόγος,-διατροφολόγος,-κίτσος-ευάγγελος-10

Κίτσος Ευάγγελος , Διαιτολόγος , Διατροφολόγος , Πρέβεζα

Mynutrihealth, Κίτσος Ευάγγελος | Διαιτολόγος , Διατροφολόγος , Πρέβεζα

mynutrihealth,διαιτολόγος,-διατροφολόγος,-κίτσος-ευάγγελος
mynutrihealth,διαιτολόγος,-διατροφολόγος,-κίτσος-ευάγγελος
mynutrihealth,διαιτολόγος,-διατροφολόγος,-κίτσος-ευάγγελος

Κίτσος Ευάγγελος

Διαιτολόγος , Διατροφολόγος , Πρέβεζα

Είμαι ο Διαιτολόγος , Διατροφολόγος Βαγγέλης Κίτσος, κατάγομαι από τη Βαλανιδορράχη Πρέβεζας και γεννήθηκα στην Άρτα το 1981.

Σπούδασα στο τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας του ανθρώπου, της σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης, από όπου και αποφοίτησα το 2006 με βαθμό Λίαν Καλώς (8,40 εκατοστά).

mynutrihealth,διαιτολόγος,-διατροφολόγος,-κίτσος-ευάγγελος

MYNUTRIHEALTH

Τη χρονική περίοδο 2005-2006 πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στο Διαιτολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας. Από το 2008 έως και σήμερα εξασκώ το επάγγελμα του Διαιτολόγου - Διατροφολόγου διατηρώντας το δικό μου Διαιτολογικό γραφείο στην πόλη της Πρέβεζας.

mynutrihealth,διαιτολόγος,-διατροφολόγος,-κίτσος-ευάγγελος

Έxω κάνει ομιλίες σε σχολικές μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας(4ο δημοτικό σχολείο Πρέβεζας, 10ο νηπιαγωγείο Πρέβεζας, δημοτικό σχολείο Μύτικα, ΕΠΑΛ Καναλλακίου, 1ο δημοτικό σχολείο Καναλλακίου, Μουσικό σχολείο Πρέβεζας) και της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας(δημοτικό σχολείο Παλαίρου), με στόχο την υιοθέτηση από τους γονείς και τα παιδιά ενός υγιεινού τρόπου διατροφής, βασισμένο στο μοντέλο της Μεσογειακής Διατροφής.

Είμαι επιστημονικός συνεργάτης σε θέματα διατροφής στις ιστοσελίδες pamepreveza.gr και prevezanews.gr . Επίσης έχω υπάρξει επιστημονικός συνεργάτης σε θέματα διατροφής στην τοπική εφημερίδα «το Βήμα της Πρέβεζας», στο μηνιαίο έντυπο δημιουργικής έκφρασης ¨ο κήπος της Πρέβεζας¨ καθώς και στην ιστσελίδα clicknews.gr και το blog prevezabest.gr
Είμαι επιστημονικός συνεργάτης σε θέματα διατροφής στους ραδιοφωνικό σταθμό prisma 91,6 όπου παρουσιάζω την εκπομπή για θέματα διατροφής «Διατροφή με..νου».
Επιπλέον, επιμελούμαι των διατροφικών ετικετών, σε food blog σχετικά με το νεανικό σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και την δυσανεξία στη γλουτένη(κοιλιοκάκη).

mynutrihealth,διαιτολόγος,-διατροφολόγος,-κίτσος-ευάγγελος
mynutrihealth,διαιτολόγος,-διατροφολόγος,-κίτσος-ευάγγελος

Υπήρξα κύριος ομιλητής στην εκδήλωση των ακαδημιών ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Πρέβεζα την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού στις 11/12/2010, με θέμα Παιδική Διατροφή και Αθλητισμός. Υπήρξα ομιλητής στην ημερίδα που διοργάνωσε το παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας Πρέβεζας στις 03/03/12, με θέμα «κακοήθειες του γαστρεντερικού» για τη σχέση της διατροφής με την εμφάνιση αυτών.

Υπήρξα επίσης ομιλητής στην εκδήλωση του δήμου Πρέβεζας το καλοκαίρι του 2013, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σ. Νιάρχος «σχολείο ήθους Μίμης Παπαϊωάννου» σε παιδιά ακαδημιών ποδοσφαίρου σχετικά με τη διατροφή των μικρών αθλητών.

Επίσης το Δεκέμβριο του 2016, υπήρξα ομιλητής στην ημερίδα που διοργάνωσε ο σύλλογος για το νεανικό διαβήτη και την κοιλιοκάκη Πρέβεζας, melitus celiac.

Από το 2016 είμαι συνεργάτης-ομιλητής σε ακαδημίες ποδοσφαίρου στα πλαίσια του προγράμματος «Αθλητικές Ακαδημίες», της ΟΠΑΠ Α.Ε., το οποίο υλοποιείται για πρώτη φορά σε 125 Ερασιτεχνικά Σωματεία Ποδοσφαίρου, με συνολική συμμετοχή 10.000 παιδιών, 7-10 ετών και 450 προπονητών, κάθε χρόνο σε όλη την Ελλάδα.

Το 2016, συμμετείχα στον τρίτο κύκλο της έρευνας για την ανεύρεση της συχνότητας της παιδικής παχυσαρκίας (πρόγραμμα Childhood Obesity Surveillance Initiative-COSI) που πραγματοποιείται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγειάς σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και διεξήχθη στην Ελλάδα από την Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας (ΕΙΕΠ) σε συνεργασία με το τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης το σχολικό έτος 2016-2017.

Τέλος, έχω συμμετάσχει σε αρκετά συνέδρια και ημερίδες μεταξύ των οποίων το 16ο Παγκρήτιο Παιδιατρικό Συνέδριο, το 12 Πανελλήνιο συνέδριο Ιατρικό συνέδριο Παχυσαρκίας, όλα τα Πανελλήνια Συνέδρια Διατροφής & Διαιτολογίας από το 2003 έως και σήμερα, καθώς και τα περισσότερα συνέδρια της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρίας Παχυσαρκίας.

mynutrihealth,διαιτολόγος,-διατροφολόγος,-κίτσος-ευάγγελος-11

MYNUTRIHEALTH

Από το 2003 είμαι πάρεδρο μέλος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρίας Παχυσαρκίας και από το 2009 (έτος ιδρύσεως) τακτικό μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος.

Drag View Close play
0%