Θεραπεία Θερμολιπόλυσης Hydrosyn,-mynutrihealth,διαιτολόγος,-διατροφολόγος,-κίτσος-ευάγγελος-2.jpg

Υπηρεσία Hydrosun

Mynutrihealth

Θεραπεία Θερμολιπόλυσης Hydrosyn


Καταπολέμηση Τοπικού Πάχους - Ραγάδων - Κυτταρίτιδας - Ουλών

Το Hydrosun Irradiator είναι ένα νέο σύστημα θεραπείας υπέρυθρης ακτινοβολίας-Α με φίλτρο νερού (wIRA) και αποτελεί την αποδοτικότερη ακτινοβολία θερμότητας που έχει βρεθεί με δυνατότητα περιορισμού των βλαβερών θερμικών αποτελεσμάτων της wIRA (water filtered Infra Red-A).

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοπική θέρμανση ζώντων ιστών, καταφέρνοντας να διεισδύσει σε μεγαλύτερο βάθος από αυτό που επιτυγχάνεται από τις συμβατικές συσκευές υπέρυθρης ακτινοβολίας.

Η βαθιά διείσδυση της θερμικής ακτινοβολίας επιφέρει θεαματικά αποτελέσματα στην ταχεία αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, στη μείωση τοπικού πάχους και των ραγάδων και τη βελτίωση της όψης της επιδερμίδας. Ο σκοπός χρήσης του Hydrosyn απευθύνεται στον τομέα αισθητικής και του «Well Being», στην Ιατρική και τη Φυσική Αποκατάσταση.

Θεραπεία Θερμολιπόλυσης Hydrosyn,-mynutrihealth,διαιτολόγος,-διατροφολόγος,-κίτσος-ευάγγελος-2.jpg
mynutrihealth

mynutrihealth

Η θεραπεία αποτελέιται από 12 συνεδρίες των 40 λεπτών και θα πρέπει να γίνονται το λιγότερο 3 συνεδρίες την εβδομάδα.
Σε κάθε συνεδρία ο ασθενής κάνει εργομετρικό ποδήλατο όπου βάση των δεδομένων (φύλο, βάρος, ηλικία) του ακολουθεί ένα συγκεκριμένο ρυθμό για να επιτύχει καλύτερη μεταβολική λειτουργία, λόγω της καλύτερης αιμάτωσης και οξυγόνωσης των ιστών του.

footer-bg-brand
Drag View Close play
0%