Μεσογειακή Διατροφή, το «κλειδί»για γερή καρδιά
Μεσογειακή Διατροφή, το «κλειδί»για γερή καρδιά Η Μεσογειακή διατροφή είναι μια σύγχρονη διατροφική συνήθεια αρχικά εμπνευσμένη από τις διατροφικές συνήθειες από την Ελλάδα, τη
Μεσογειακή Διατροφή, το «κλειδί»για γερή καρδιά Η Μεσογειακή διατροφή είναι μια σύγχρονη διατροφική συνήθεια αρχικά εμπνευσμένη από τις διατροφικές συνήθειες από την Ελλάδα, τη
Κινόα, γνωρίζοντας καλύτερα ένα «αρχαίο» δημητριακό Η κινόα τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλής και εμφανίζεται πλέον σε αρκετά προγράμματα
Το βασικό πλεονέκτημα της Νηστείας της Μεγάλης Σαρακοστής Η μεγάλη Σαρακοστή είναι μια περίοδος επτά εβδομάδων που ξεκίνησε χθες, Καθαρή Δευτέρα και καταλήγει στη
Τι προσέχουμε την περίοδο της νηστείας. Μία εβδομάδα μας χωρίζει από την επίσημη έναρξη της περιόδου της Μεγάλης Σαρακοστής, την καθαρή Δευτέρα. Η
Παντζάρι, ο φτωχός συγγενής των λαχανικών ή μια «υπέρ τροφή»; Το παντζάρι(Beta vulgaris), ή κοκκινογούλι, είναι φυτό της οικογένειας Αμαρανθοειδή, η οποία παλιότερα
Τροφές που βοηθούν στη μείωση της χοληστερόλης. Ελαιόλαδο Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, και σε βιταμίνη Ε. Τρόφιμα
Έχω κοιλιοκάκη, τι προσέχω στην καθημερινότητα μου. Η κοιλιοκάκη(δυσανεξία στη γλουτένη) είναι διαταραχή του λεπτού εντέρου, προκαλείται από την κατανάλωση της πρωτεΐνης των
Είναι η γκρελίνη, η ορμόνη που μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένο κοιλιακό λίπος; Η γκρελίνη είναι μια ορμόνη που αυξάνει την όρεξη και